marți, 20 septembrie 2016

Invitatie la curs de formare lectori in domeniul olimpismului WORKING TOGETHER FOR OLYMPIC EDUCATION

Academia Olimpica Romana, filiala Buzau in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau, Inspectoratul Scolar al judetului Buzau, Casa Corpului Didactic Buzau, Muzeul Judetean Buzau organizeaza in perioada octombrie 2016-iunie 2017 cursul de formare lectori in domeniul olimpismului WORKING TOGETHER FOR OLYMPIC EDUCATION.
Inscrierile se fac in perioada 12 septembrie - 22 octombrie 2016 pe adresa de email: aorbuzau@yahoo.com cu urmatoarele date: nume, prenume, data si locul nasterii, profesia, locul de munca, adresa, cnp, telefon, adresa de email, pagina pe Facebook. Este importanta pagina pe Facebook pentru a se crea grupul.
Cursul este gratuit.
La finalul cursului participantii primesc Certificat de absolvire recunoscut de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Academia Olimpica Romana.
Obiectivul principal al acestui curs reprezinta necesitatea formării unui grup academic in judetul Buzau în domeniul olimpic care să promoveze valori şi principii, modele pentru tânăra generaţie. Este un curs de formare-perfecționare specialiști la nivel județean ce are ca grup ţintă elevi, cadre didactice, istorici si alte persoane ce adera la Principiile Fundamentale ale Olimpismului cuprinse in Carta Olimpica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu