marți, 7 februarie 2012

Invitatie din partea AJSPT Buzau


ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ SPORTUL PENTRU TOŢI   BUZĂU
str.Mesteacănului Nr.20
tel:  0761671167  mail: ajspt_ buzau @ yahoo.com fax: 0238 / 717953
Invitatie!

In atentia tuturor unitatilor de invatamant de pe raza municipiului si  judetului Buzau

Asa cum ati luat deja la cunostinta, Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului promoveaza la nivel national Programul Scoala Altfel.
Deoarece saptamana 2 - 6 aprilie 2012 va fi dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau si Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau impreuna cu Academia Olimpica Romana filiala Buzau vin in intampinarea cadrelor didactice buzoiene si organizeaza in data de 5 si 6 aprilie 2012 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Buzau si Consiliul Local Buzau la Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau

Olimpiada Buzoiana „Sportul Pentru Toti”
Care cuprinde
-         Cupa Majoretelor editia a VI –a
In data de 5 aprilie 2012 orele 15.00 Sala Sportului Romeo Iamandi
                                        -    Cupa Fair Play si
-         Cupa Tocilarului editia I
In data de 6 aprilie 2012 orele 15.00 Sala Sportului Romeo Iamandi

Inscrierile se fac on-line pana la data de 25 martie 2012
( detalii in regulamentele competitiilor)
Obiective :
-         Strategie de promovare a activitatilor extracurruculare de tipul sportul pentru toti dezvoltata la nivel national de Federatia Romana Sportul Pentru Toti prin programul guvernamental „Miscare pentru Sanatate” iar la nivelul judetului Buzau de Asociatia  Judeteana Sportul Pentru Toti.
-         Startegie de implicare directa a prescolarilor, scolarilor si elevilor de toate varstele din municipiul si judetul Buzau, fara aptitudini sportive deosebite in activitatile extracurriculare de tipul sportul pentru toti.
-         Strategie de promovare la toate nivelele educationale a sporturilor noi si de expresie specific feminine  din municipiul si judetul Buzau.
-         Promovarea echipelor de majorete buzoiene castigatoare ale locurilor 1, 2, 3 de la toate categoriile de varsta la festivaluri zonale / regionale si nationale specifice, organizate de Federatia Romana Sportul Pentru Toti.
 Participanţi :
1. Pentru Cupa Majoretelor se pot inscrie echipe de minimum 8 membri pe echipaj (fete) din gradinitele, şcolile generale si din invatamantul liceeal din municipiul şi judeţul Buzău, dar si din cluburi sau asociatii.

Categorii de varsta din concurs.
o       Copii : 5 – 7 ani / Prescolari
o       Cadete: 8 -10 ani  / Curs primar
o       Junioare: 11-14 ani / Curs Gimnazial
o       Senioare 1: peste 15 ani / Liceu

Competitia va avea urmatoarele discipline la alegere:
a) majorete hobby sau show dance ( cu pom-pon )
b) majorete traditionale cu pom-pom - parada
c) majorete treditionale cu baton - parada
d) cheerleader – in stil american cu elemente acrobatice

Regulamentul –Fisele de inscriere si Programul detaliat al competitiei de majorete il puteti solicita de la organizatori prin e-mail ajspt_buzau@yahoo.com cu specificatia Solicit Rgulamentul Competitiei de Majorete !

2.  Pentru Cupa Fair Play  (jocuri sportiv distractive) se pot inscrie echipe de prescolari si scolari mici, alcatuite din 6 membri ( 3 baieti si 3 fete ) mixte, fara aptitudini sportive deosebite.

Categoriile de varsta din concurs
-  prescolari – 5-7 ani ( grupa mare sau pregatitoare)
-  scolari mici – 7-9 ani ( clasele I si a – II –a)
Competitia va consta in concurs de stafete sportiv-distractive.
Daca doriti sa participati la aceasta competitie va rugam sa solicitati Regulamentul si Fisele de inscriere de la organizatori pe adresa de e-mail ajspt_buzau@yahoo.com cu specificatia Solicit Rgulamentul Competitiei Fair Play.

3. Pentru Cupa Tocilarului ( concurs interactiv-distractiv de cultura generala) se pot inscrie echipe formate din cate 6 membri, fara aptitudini sportive ( mixt baieti si fete) din scolile si liceele din municipiul si judetul Buzau, dar si din cluburi sportive sau asociatii sportive judetene care dezvolta activitati de tipul sportul pentru toti.

Categoriile de varsta din concurs
o       Juniori – 10 – 14 ani
o       Seniori – 15 –18 ani
 Competitia va consta in concurs de cultura generala (cate 10 intrebari din domeniile: Sport, Geografie, Istorie, Limba si Literatura Romana si Muzica)

Regulamentul, Fisele de Inscriere si Programul detaliat al competitiei tocilarului il puteti solicita prin e-mail la organizatori :ajspt_buzau@yahoo.com cu specificatia Solicit Rgulamentul Competitiei Tocilarului.


Premiile Competitiei :  Olimpiada Buzoiana Sportul Pentru Toti

- „Cupa Majoretelor” –Buzau 2012 -editia a –VI - a pentru toate locurile 1 de la fiecare categorie de varsta pentru  municipiu
- „Cupa Majoretelor”  – Buzau 2012 - editia a –VI - a  pentru toate locurile 1 de la fiecare categorie de varsta  pentru  judet
-   Trofee pentru locurile 2 si 3
-   Diplome – Diverse

§         Cupa Fair-Play pentru locul 1
§         Trofee pentru locul 2 si 3, Diplome - Diverse

o       Cupa Tocilarului pentru locul 1 de la fiecare categorie de varsta
o       Trofee  pentru locul 2 si 3, Diplome - Diverse

Pentru orice relatie suplimentara puteti suna la tel: 0761671167 - AJSPT Buzau sau ne puteti contacta online la adresa din antet.


Vă asteptam la Scoala Altfel 2012
prin sportul pentru toti !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu